Een tweedehands chalet kopen?

Zoek dan niet verder, bij ons kunt u een tweedehands chalet kopen.

Chaletpark Bosresort De Eeke biedt u verschillende opties, want naast nieuwe chalets kunt u ook chalet occasions kopen. Tweedehands chalets dus. Hieronder vindt u een overzicht met informatie over al onze chalet occasions. Bent u geïnteresseerd in één van onderstaande occasions? Vul dan het contactformulier in, dan kunt u zo snel mogelijk uw chalet occasion naar keuze bezichtigen.

Wij hebben voor ieder wat wils bieden chalet occasions aan in verschillende prijsklassen. Deze chalets variëren, afhankelijk van de prijs, qua oppervlakte van klein tot maximaal 70 m2. Wat de afwerking betreft van basic tot luxe. Denk dan aan de verschillende typen keukens en badkamers of de samenstellingen verdeling van de slaapkamers.

Onze occasions

Vul dan ons contactformulier in en plan een moment in om een chalet te bezichtigen. Wij nemen dan ook alle tijd voor u. Ondertussen kunt u hieronder meer informatie vinden over de te koop staande chalets op ons bos resort.

Kavel 32

€ 33.500,-

Fraai, onderhoudsvrij chalet. Het chalet, gebouwd in 2002, is gerenoveerd in 2016 en kan weer jaren zonder zorgen mee. Inclusief schuurtje en eigen parkeerplaats.

Kavel 341

€ 130.000,-

Het showmodel van ons park heeft een afmeting van maar liefst 12.75 x 4.24 meter en staat te koop. Luxueus afgewerkt en gesitueerd op een prachtige plek op het park.

Kavel 343

€ 93.500,-

Deze ruime chalet van 11,5 x 4,15 meter heeft als bouwjaar 2021 en is nog als nieuw. Bekijk alle informatie over deze te koop staande chalet op ons bosresort.