Een chalet kopen in Drenthe? Doen!

Drenthe staat al decennia lang bekend om de gastvrijheid van de bevolking, de gezellige oude dorpjes, de prachtige natuur die door Staatsbosbeheer goed wordt onderhouden en vanwege de vele kilometers aan uitstekende fietspaden. Met het knooppunten netwerk fietst u langs de idyllische beekjes en bospaadjes, zo van Schoonoord naar bijvoorbeeld Westerbork en via Zweeloo weer terug. En wat dacht u van kilometers lange wandelroutes? Ook het Pieterpad loopt vlak langs ons park, dus u kunt meteen aanhaken!

Drenthe een provincie is waar mensen graag komen om te genieten en te ontspannen

Waarom zou u een paar keer per jaar veel geld uitgeven aan het huren van een goedkope vakantiewoning, terwijl u uw eigen chalet kan bezitten in ons prachtige bos resort? Ons chaletpark is van alle gemakken voorzien en zeer centraal gelegen in Drenthe.

Bij ons kunt u kiezen uit een nieuw chalet kopen, of een occasion chalet overnemen. Onderstaand staan de opties voor een chalet op Chaletpark Bosresort De Eeke.

Nieuwe chalets

Een nieuw chalet kopen en geheel naar uw wensen inrichten. U krijgt het precies zoals u het hebben wilt. Pas de bestrating aan, vul de tuin zoals u het wil hebben, richt uw schuur in en u bent er helemaal klaar voor. Kom tot rust in de vakantiewoning van uw dromen.

Occassions

Zelf hoeft u het wiel niet meer uit te vinden want met de instap-klare occasions kan uw vakantie direct beginnen. Ook lekker ontspannen en genieten van rust en ruimte? Koop dan een tweedehands chalet en start meteen met genieten.