Rondom ons vakantiepark is genoeg te beleven

De omgeving van ons chalet park biedt veel recreatieve mogelijkheden voor de actieve 45 plusser. Zoals Schoonoord, op fietsafstand gelegen. Dit is een klein toeristisch dorp, bekend van het beroemde openluchtmuseum met de reuzen Ellert en Brammert . De omgeving van Schoonoord staat bekend als één van de mooiere gebieden van ons land. Het gebied is ingesloten door diverse boswachterijen en ligt op 20 minuten met de auto van het Nationaal Beek- en Esdorpenlandschap Drentse Aa.

Geniet van de flora en fauna in magisch Drenthe

Kiezen voor De Kiel is een bewuste keuze. Echte drukte is er niet. Direct grenzend aan Chaletpark Bosresort de Eeke kunt u eindeloos wandelen en fietsen in een mooie omgeving. Genietend van de rust, de ruimte en de prachtige variaties in flora en fauna. Ook in het voorjaar, de herfst of in de winter kunt u hier volop genieten. Wandelend door de staatsbossen, of fietsend door de omgeving langs pittoreske dorpjes. De tijd lijkt als het ware stil te hebben gestaan. Vergeet het jachtige leven van alle dag en geniet van het kenmerkende landschap van De Kiel en haar omgeving.

Proef de cultuur in de dorpen of bezoek een museum

Daarnaast bieden de dorpen en steden in de omgeving u een scala aan recreatieve en culturele mogelijkheden waar u alle seizoenen door van kunt genieten. De grotere plaatsen Emmen en Assen bieden prima mogelijkheden voor een gezellig dagje shoppen, een museumbezoek, een bioscoopbezoek of andere activiteiten. Natuurlijk is er buiten de provincie Drenthe ook genoeg te beleven, zonder ver te hoeven reizen. Zo is de stad Groningen slechts 40 minuten rijden. Een overzicht van alle andere leuke activiteiten die u kunt doen in de directe omgeving van ons chalet park vindt u hieronder. Dit alles, en meer, is te vinden in de provincie Drenthe:

• Openluchtmuseum Ellert en Brammert - Schoonoord
• Drents Museum - Assen
• De Hondsrug
• Monumentendorp Orvelte
• Adventure Zoo Wildlands - Emmen
• Hunnebedcentrum - Borger
• Boomkroonpad - Borger
• Kamp Westerbork - Hooghalen

Nog niet uitgekeken?

Voor meer informatie kijkt u op de website van gemeente Coevorden (TORECO). Hier vindt u een actuele agenda met de leukste dagjes uit en toeristische informatie. Ga gelijk naar Welkom in Coevorden.